La brioixeria és l’element indispensable de l’esmorzar i el berenar. No hi ha res com començar el dia amb un bon croissant o una palmera i un cafè.

Croissants

El croissant artesà de tota la vida. Elaborat amb farina de la millor qualitat, sucre, sal i mantega. Tasta’ls a primera hora acabats de sortir del forn.

Ensaïmades

Les nostres ensaïmades estan fetes seguint la tradició de les famoses ensaïmades mallorquines. Farina, sal, sucre, ous i mantega. Reposades 20 minuts i directe al forn.

Duquesses

Dolç típic francès. Merengue dolça envoltada amb dos caputxons fet amb massa de melindro. Recobertes amb xocolata negra d’intensitat suau i decorades amb virutes de xocolata de colors.

Palmeres (Ulleres)

Les palmeres o ulleres, com molts les coneixen, estan elaborades amb pasta de full recaragolada per aconseguir la forma. Condimentades amb sucre i fornejades durant 15 minuts. I pels més llaminers, sucades amb xocolata.

Triangles

El nom potser no és molt original, però sens dubte, us enamorarà el sabor. Pasta de full tallades per la meitat i omplertes amb nata o crema. I sucre llustre espolvorejat per sobre.