El mousse (o mus, com molts diuen) és un dels dolços per excel·lència. El més conegut és el mousse de llimona, però si prefereixes sabors menys cítrics, mira els gustos de mousse que tenim:

Mousse de mandarina

De les taronges i mandarines no només s’han fan sucs. També en surten uns mousse fantàstics. A vegades, el sabor a llimona pot no agradar a algunas persones, per això la mandarina pot ser una alternativa que segur que ningú se’n podrà resistir.

Mousse de llimona

El clàssic entre els clàssics. El sabor de llimona amb un punt fred són la combinació perfecte. A més ser un gran postre, també és un gran digestiu. Sense adornar-te’n, hauràs netejat el plat.

Mousse de mojito

Sí, has llegit bé! Mousse de mojito. Un sabor fresc i molt original. A més, aquest postre et pot servir de pont entre els dolços i el moment dels licors. Cal aviar que NO porta alcohol, així que tranquils.

Mousse de maduixa

La maduixa queda bé amb tot. I, per descomptat, no pot faltar un mousse amb maduixa. Dolçs, espumós i molt bo. Si voleu un sabor segur, aquest és la vostra millor opció.

Mousse de mango

El mango es va posar de moda fa uns anys a casa nostra i encara no ha marxat. Si vols un mousse amb un sabor original i que sorprengui a tots, aquest és el teu. ¡Proba’l i segur que repeteixes!

Mousse de iogurt

Després de la llimona, el mousse de iogurt és un altre clàssic. Recobert amb una capa de gerd (o més conegut com a “frambuesa”) farà les delícies de molts. Si dubtes sobre quin sabor escollir, ja saps què diuen: “Per no tenir cap ensurt, millor el de iogurt”.

Mousse de stracciatella

¿A qui no li agrada la stracciatella? Doncs que millor que un mousse de stracciatella. El sabor italià de difícil pronunciació és un mousse dolç i que encaixa en qualsevol situació.