Els pastissos són el dolç estrella de totes les festes i celebracions.  De fet, sempre és bon moment per menjar un bon pastís.  A Cal Cuscu trobarás tots els sabors, combinacions i gustos que més t’agradin.  Els pastissos artesans més clàssics són:

 

Pastís de nata i trufa

Base de pa de pessic amb dues capes a escollir. Nata i trufa o cada un al complet. Pastís ideal per un àpat consistent. El seu punt fred serveix per tirar-ho tot cap avall i digerir de gust.

Pastís de Sacher

El clàssic pastís austríac ja forma part de la nostra cultura pastissera. Ideal pels amants de la xocolata. Base de pa de pessic de xocolata. Dues capes interiors de melmelada de gerd, o “frambuesa” com es diu popularment . I recoberta amb xocolata negra suau.

Pastís de fruita

Hi ha grans rivalitats al món, però cap com aquesta. O ets de mantega o ets de fruita. Sigui com sigui, el pastís de fruita fet amb crema d’ou (també coneguda com a “yema”) és l’altra estrella de la pastisseria catalana. Dues capes de crema i recobert també per fora. Decorat, com no podia ser menys amb fruita confitada.

Pastís de mantega

El pastís típic de la pastisseria catalana és de mantega pastissera, o crema mantega, Més dolça que la mantega que coneixem i utilitzem en la cuina. Base de pa de pessic i recobert de dolça mantega.