La sara és un dels postres catalans més coneguts arreu. Els sabor i decoracions són il·limitats. Nosaltres tenim sares per a tots el gustos. ¡Tria la teva!

Sara de mantega

La sara clàssica en pastisseria. Sara amb base de pa de pessic. Dues capes interiors de mantega i recoberta amb amntega per sobre. Decorada amb una cirera en almívar i virutes de xocolata.

Sara de fruita

Aquesta sara està feta amb una base de pa de pessic. Dues capes de crema a l’interior. Recoberta amb crema i decorada amb una cirera i un trocet de meló.

Sara atmetllada

Sara també amb base de pa de pessic. Dues capes de mantega a l’interior i recoberta amb atmella tallada. Per últim, espolvorejada amb sucre llústre.

Sara de sacher

Pels amants de la xocolata, la sara de sacher serà el vostre postre preferit. Base de pa de pessic de xocolata. Dues capes interiors de mermelada de albercoc. I recoberta amb xocolata negra suau.

Sara de crema cremada

La més catalana. Sara amb base de pa de pessic. Dues capes de crema a l’interior. Recoberta amb crema i cremada a l’estil casolà.

Sara de nata

Aquesta està elaborada amb un base de pa de pessic. Dues capes de nata a l’interior. Recoberta de més nata per fora. I decorada amb dues toquets de xocolata.